Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin dirilik kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak karınin kullanılmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik Yangın Merdiveni Kapısı kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve usturuplu eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma fiillemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok daha yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Tasarruf yerı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page